Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε ένας άντρας 55 ετών, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής σε βάρος ανήλικης, μέσα σε αστικό λεωφορείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κοντά στο ΜΕΚ Παιανίας. Το πρωί της Δευτέρας (20/11), ο κατηγορούμενος προσέγγισε 15χρονη, η οποία ανέμενε σε στάση λεωφορείου και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.
Αφού επέμενε να της δείξει στο κινητό του ακατάλληλο περιεχόμενο, της πρότεινε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης έναντι αμοιβής.
Η 15χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, καλώντας το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Κατά την προανακριτική έρευνα και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, επετεύχθη ο εντοπισμός του 55χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε στη σύλληψη του και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της παραπάνω αξιόποινης πράξης.
Μετά από έρευνα στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,93 γραμμ. κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Πέντε εντυπωσιακές γυμνάστριες που γνωρίσαμε στα '90s μέσα από την τηλεόραση τότε και σήμερα
- Survivor: «Έχεις καμία σχέση με τον Λιάγκα;» - H ερώτηση του Λιανού που έφερε την πιο επική ατάκα για φέτος
- Πάνος Ρούτσι: «Γενική απεργία 27 με 28 Φλεβάρη, να τελειώνουμε με αυτή την κυβέρνηση»
- Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Η 19χρονη που ξεκλήρισε την οικογένειά της για να το σκάσει με τον παππού της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.