Μενού
Παιδιά κρέμονται από αυτοκίνητο
Παιδιά κρέμονται από αυτοκίνητο | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκάλεσε ένα βίντεο, που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το Mega και η εκπομπή «Live News» και δείχνει δύο παιδιά να «κρέμονται» από τα παράθυρα ενός –εν κινήσει– αυτοκινήτου.

Το ένα από τα δύο παιδιά, σύμφωνα με το Mega, έχει βγάλει όλο του το σώμα στο παράθυρο, και είναι ουσιαστικά το μισό έξω από το αυτοκίνητο, ενώ το άλλο είναι στην ηλιοροφή του Ι.Χ. οχήματος.

Όπως διευκρινίστηκε, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ο πατέρας τους, με τον θείο τους να μιλάει στο Mega και να αναφέρει πως «πάντα προσέχει τα μικρά, τα αγαπάει και τους έκανε το χατίρι για ένα με δύο λεπτά».

Ωστόσο, ο άνδρας που έστειλε το βίντεο και προέβη στη σχετική καταγγελία για το συμβάν στην Πέτρου Ράλλη, ξεκαθάρισε πως τα παιδιά δεν «κρέμονταν» μόνο για ένα ή δύο λεπτά, αλλά για τουλάχιστον 10.

Τι απαντάει ο θείος των παιδιών για το συμβάν στην Πέτρου Ράλλη

«Επειδή τους αγαπάει πολύ, για ένα δευτερόλεπτο, μπορεί να βγήκαν τα παιδιά στο παράθυρο και για να μην τους χαλάσει το χατίρι, μπορεί να τους άφησε για ένα δευτερόλεπτο» είπε αρχικά ο θείος των παιδιών.

«Τα έβαλε ξανά μέσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι, να τους αφήσει επικίνδυνα για να σκοτωθούν. Είναι και πολύ προσεκτικός με τα παιδιά και τα αγαπάει υπερβολικά» επισήμανε ακόμη ο αδερφός του οδηγού στην Πέτρου Ράλλη.

«Εντάξει, για ένα δευτερόλεπτο αν μπορεί να βγήκαν για να μην τους χαλάσει το χατίρι. Εντάξει, δεν έγινε και φόνος, δεν το σκότωσε το παιδί, ούτε το κακοποίησε» συνέχισε ο θείος των παιδιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA