Αποδεικτικά στοιχεία από τον θάνατο της 3χρονης στην παραλία Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο φαίνεται πως βρήκαν στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του συζύγου της 32χρονης Αλγερινής.
Κατά τις έρευνες στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, κοντά στο σπίτι της 32χρονης, εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους, μια πλαστική σακούλα με ρούχα.
Διαβάστε επίσης: Παλαιό Φάληρο: Με σπασμένα δόντια το κοριτσάκι, απολογήθηκε με... κουλούρι στο χέρι η μητέρα
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο εσωτερικό της βρέθηκε το φόρεμα της κατηγορούμενης, ένα εισιτήριο του τραμ καθώς και ρούχα που φέρεται να ανήκουν στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας.

Τα αντικείμενα αυτά κατασχέθηκαν και εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές, καθώς εκτιμάται ότι ενδέχεται να ρίξουν φως στις συνθήκες της υπόθεσης που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.
Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη κατά την εξέτασή της είχε πει ότι πέταξε το φόρεμα που φορούσε γιατί ήταν βρεγμένο, καθώς μπήκε στη θάλασσα με το τρίχρονο κοριτσάκι, που βρέθηκε νεκρό λίγο αργότερα στην παραλία, αλλά δεν είχε αναφέρει πού το είχε πετάξει.
Η 32χρονη είναι αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες για το θάνατο της κόρης της και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη (06/08) στον ανακριτή, παρουσία δικηγόρου και μεταφραστή.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.