Ζήτημα στατικότητας υπάρχει στα νοσοκομεία, μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από το ΚΑΤ όπου έπεσε ταβάνι σε διάδρομο του νοσηλευτικού ιδρύματος, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ασθενών, συνοδών και γιατρών.
Ο Καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών, Παναγιώτης Καρύδης, μίλησε στο Action24 για ένα παρόμοιο συμβάν που τού έτυχε στο ΚΑΤ, όταν πραγματοποιούσε αντισεισμικούς ελέγχους στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.
«Περίμενα το συνεργείο μου και τη στιγμή που περίμενα, έπεσε ο σοβάς δίπλα μου από τον όγδοο όροφο. Έπεσε δίπλα μου, αν είναι δυνατόν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καρύδης για το συμβάν στο ΚΑΤ.
ΚΑΤ: Τι είπε ο Καρύδης για το συμβάν
«Δεν είναι μόνο το ανθρώπινο δυναμικό, αλλά χρειάζονται και κάποια χρήματα για τα οποία εγώ δεν γνωρίζω κατά πόσο έχουν βρεθεί ή δοθεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες» είπε αρχικά για τη συντήρηση του ΚΑΤ.
«Εγώ παραλίγο να σκοτωθώ στο ΚΑΤ. Συνέβη το εξής: Στην κάτω είσοδο, καθώς κατεβαίνουμε, αριστερά, εκεί υπήρχε ένα παγκάκι. Και τότε είχα αναλάβει τον προσεισμικό έλεγχο όλων των νοσοκομείων του δήμου Αθηναίων. Περίμενα το συνεργείο μου και τη στιγμή που περίμενα, έπεσε ο σοβάς δίπλα μου από τον όγδοο όροφο. Έπεσε δίπλα μου, αν είναι δυνατόν» κατέληξε.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.