Μενού
Η μαθήτρια από την Κίνα που «σάρωσε» στις Πανελλήνιες
Η μαθήτρια από την Κίνα που «σάρωσε» στις Πανελλήνιες | gegonota.news
  • Α-
  • Α+

Αγωνία τέλος για χιλιάδες μαθητές ανά τη χώρα που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες 2025, καθώς σήμερα το πρωί ανακοινώθηκαν οι βαθμοί, επομένως το πρώτο στοιχείο για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μία από τις μαθήτριες, που «δοκιμάστηκαν» στις Πανελλήνιες 2025, ήταν η Ενχούϊ Παν με καταγωγή από την Κίνα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, όπου οι γονείς της επέλεξαν να ζήσουν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η μαθήτρια με καταγωγή την Κίνα είναι άριστη, καθώς συγκέντρωσε στις πανελλαδικές 19.080 μόρια και «μπαίνει» στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών, ενώ θέλει να σπουδάσει μηχανολόγος.

Η ίδια δήλωσε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ πως δεν αγχώθηκε για τις πανελλήνιες και όλη η χρονιά κύλησε χωρίς δυσκολία.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...