Μενού
Πανελλήνιες 2025
Επιτηρήτρια στις πανελλήνιες | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Ευρυδίκη Ανυφαντάκη είναι μία από τις μαθήτριες που σάρωσε στις Πανελλήνιες 2025, με την ανήλικη από το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου να ξεχωρίζει συγκεντρώνοντας 19.000 μόρια.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η μαθήτρια από το Ηράκλειο έγραψε άριστα (20) στα Μαθηματικά, 19,7 στη Φυσική, 18,6 στην Έκθεση και 17,8 στη Χημεία, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή της στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Ωστόσο, όπως η ίδια επισημαίνει, εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Johns Hopkins University, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ που ήδη την έχει δεχθεί.

Πανελλήνιες 2025: Τι δηλώνει η ίδια

Η ίδια δηλώνει: «Νιώθω ενθουσιασμένη που πέτυχα τον αρχικό μου στόχο με την εισαγωγή στο Μετσόβιο. Παρόλα αυτά, η προοπτική σπουδών στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική είναι κάτι που με ελκύει έντονα και το σκέφτομαι σοβαρά».

Όσον αφορά την προετοιμασία της, σημείωσε τη σημασία της σταθερότητας, του προγραμματισμού και της διαχείρισης του άγχους:

«Επιδίωξα να υπάρχει ισορροπία μεταξύ μελέτης και ξεκούρασης. Η ψυχραιμία και η θετική στάση ήταν καθοριστικές σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...