Στο Γραμμικό Σχέδιο εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη (18/06), οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2026 που στοχεύουν να μπουν σε συγκεκριμένες σχολές με προαπαιτούμενο το εν λόγω μάθημα.
Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τα θέματα στο Γραμμικό Σχέδιο
Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το σχέδιο στο Γραμμικό Σχέδιο
Το μάθημα, να σημειωθεί, αποτελεί βασική δοκιμασία για όσους στοχεύουν στην εισαγωγή τους σε σχολές όπως η Αρχιτεκτονική, η Εσωτερική Αρχιτεκτονική, η Γραφιστική κ.α.
Μετά το Γραμμικό Σχέδιο, σειρά έχουν τα Γερμανικά, αύριο, Παρασκευή (19/06). Ύστερα, εξετάζονται Μουσική Αντίληψη και Αρμονία, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά - αυτά από το Σάββατο έως και την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και ολοκληρώνονται οι φετινές Πανελλήνιες.
- Διεθνείς «πλάτες» Μασκ στον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Κασιδιάρη: «Αυτό είναι άρρωστο»
- Βριλήσσια: «Είναι ανεύθυνοι» - Πώς έγινε η επίθεση του σκύλου στον 66χρονο
- «Δεν έχετε ψυχή;»: Χάος σε ορκωμοσία του ΑΠΘ: Δεν άφηναν γονείς να μπουν χωρίς πρόσκληση
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Της είπα ότι δεν την συμπαθώ» - Η απάντηση στα ελληνικά που κανείς δεν κατάλαβε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.