Για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, που δραστηριοποιούνταν στην αποθήκευση και μεταφορά – εξαγωγή από τη χώρα μας σημαντικών ποσοτήτων MDMA και μεθαμφεταμίνης κατηγορούνται δύο άτομα που συνελήφθησαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.
Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν κατά τη μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών μεταξύ αποθηκών, σε περιοχές της Αττικής.
Τα ναρκωτικά είχαν τοποθετηθεί σε δοχεία που περιείχαν νόμιμο εμπόρευμα, ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται γι:α
- 11 δοχεία με 55κιλά και 899 γραμμάρια MDMA.
- 9 δοχεία με 29 κιλά και 926 γραμμάρια μεθαμφεταμίνη.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και έντυπο αποστολής εταιρείας μεταφορών.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα, σε συνεργασία με λοιπές αλλοδαπές Αρχές, συνεχίζεται.
- Σαν σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, η νύχτα που έσβησαν για πάντα τα «κόκκινα φανάρια» της Τρούμπας
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής - Ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ και βουλευτής
- Δημοσκόπηση Prorata: Ο αντίκτυπος Μητσοτάκη, Τσίπρα μετά τη ΔΕΘ - Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.