Με αφορμή τον μήνα εορτασμού του Pride, τον Ιούνιο, στην αυλή του Παντείου τοποθετήθηκε μια τεράστια πολύχρωμη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ+. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του λογαριασμού του πανεπιστήμιου από ένα βίντεο που μέχρι στιγμής έχει πάνω από 50 χιλ. προβολές.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η σημαία να ανεμίζει και να είναι κρεμασμένη από έναν φοίνικα, ενώ στην λεζάντα αναγράφεται: «Η ορατότητα ξεκινά από τους χώρους που μας ενώνουν».
Επίσης, παρακάτω αναφέρεται πως το Πάντειο Πανεπιστήμιο φέτος συμμετέχει στον εορτασμό του Pride, με πολλούς χρήστες να επικροτούν στα σχόλια την δημιουργία του εν λόγω βίντεο.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.