Η απόφαση του εφετείου κακουργημάτων Πάτρας να αθωώσει εποχικό πυροσβέστη ο οποίος κατηγορούνταν για 6 εμπρησμούς προκάλεσε την παρέμβαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με το Mega.
Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο 43χρονος είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2023 για εμπρησμό στην Αγία Ειρήνη Κεφαλονιάς, ενώ κατά την ανάκρισή του φέρεται να ομολόγησε συνολικά έξι εμπρησμούς.
Στη δίκη του στο Εφετείο ωστόσο δήλωσε αθώος, αμφισβήτησε τους μάρτυρες ενώ υποστήριξε πως δεν ήξερε τι υπέγραφε στην ομολογία του, αφού δεν ξέρει γραφή και ανάγνωση.
Η αθωωτική απόφαση του Εφετείου προκάλεσε την παρέμβαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος χαρακτήρισε το σκεπτικό «περίεργο» και με έγγραφό του προς τον πρόεδρο του πειθαρχικού του ανωτάτου δικαστηρίου ζητά να ελεγχθούν πειθαρχικά οι δικαστές που έβγαλαν την απόφαση.
- Ροντέο στους διαδρόμους της Βουλής: Η Κωνσταντοπούλου πήρε το 100 για τη Βασιλική Πολύζου
- Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για τους Έλληνες: 1 στους 2 δεν έχει χρήματα ούτε για μια εβδομάδα απόδρασης
- «Φοράει smart γυαλιά; Μπορεί να τραβάει βίντεο»: Το «Χ» ξέσπασε για την εμφάνιση Γεωργιάδη στη Λήμνο
- «Δεν είμαι πόρνη»: Ποια είναι η καλλονή που έγινε viral στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.