Μενού
lamia
Φωτιά στη Λαμία | lamiareport.gr
  • Α-
  • Α+

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα (20/5) στη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας την παραγγελία για τη διενέργεια έρευνας για τα αίτια της φωτιάς στο εργοστάσιο της περιοχής το οποίο φέρεται να εμπλεκόταν σε μαζική δηλητηρίαση παιδιών

Η εισαγγελέας έστειλε την εξής παραγγελία: 

Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης

Η φωτιά στο εργοστάσιο 

Η φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (19/5) και παρά την τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με συνολικά 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο, 40 πυροσβέστες, αλλά και υδροφόρες του Δήμου Λαμιέων, η καταστροφή είναι τεράστια. 

 Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που ήταν παρκαρισμένα στον περιβάλλοντα χώρο.

Το βίντεο του LamiaReport.gr από drone είναι χαρακτηριστική της καταστροφής:

Όταν ξέσπασε η φωτιά δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στην επιχείρηση και δεν κινδύνευσε κανείς. Σημειώθηκαν μάλιστα και εκρήξεις από τα υλικά που υπήρχαν στο εσωτερικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA