Μενού
skilos_patousi_reader
  • Α-
  • Α+

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου και πιο συγκεκριμένα της αντιεισαγγελέως, Αναστασίας Μασούρα, προκάλεσε το αποτρόπαιο περιστατικό που σημειώθηκε στα Μέγαρα, όπου ένας σκύλος βρέθηκε νεκρός μετά από άγρια κακοποίηση.

Ειδικότερα, η κα Μασούρα, σε ό,τι αφορά το περιστατικό στα Μέγαρα, απέστειλε σήμερα (29/1) παραγγελία στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σχετική με την θανάτωση του σκύλου, η οποία συνοδεύτηκε με φρικτή κακοποίηση του ζώου.

Η φρίκη στα Μέγαρα σημειώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (24/1), ενώ την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας η φιλοζωική ομάδα «Αδέσποτος Παλμός - Stray Pulse». Την ίδια ώρα, έχει ενημερωθεί σχετικά και η ΕΛΑΣ που ερευνά το περισταστικό.

Μέγαρα: Το χρονικό της κακοποίησης

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σορός της άτυχης σκυλίτσας μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από αεροβόλο όπλο. Παράλληλα, εξετάζεται και η ράβδος με την οποία κακοποιήθηκε το άτυχο ζώο.

Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το σκυλί έφερε μία οπή διαμέτρου δύο εκατοστών περίπου στη δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν αβαθής με μέγιστο βάθος τα 3 εκατοστά και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά, από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώθηκε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο, χωρίς όμως να υπάρχει τραύμα εισόδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA