Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση δοκιμαστικής ενεργοποίησης των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-25».
Στις 11:00 ήχησε σε όλη την επικράτεια σήμα αεροπορικής επίθεσης, με τον συναγερμό να λήγει πέντε λεπτά αργότερα.
Ακολούθησε ειδική, τοπική δοκιμή στον Βορειοανατολικό Τομέα της χώρας (Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Λέσβος και Λήμνος), η οποία ολοκληρώθηκε στις 11:15 το πρωί. Η άσκηση έχει πλέον ολοκληρωθεί και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους πολίτες.
- Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα στον σύζυγό της που κάνει το διαδίκτυο να «λιώνει»: «Δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ»
- Ενέδρα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία Εξάρχεια: Τα σενάρια που εξετάζονται
- Μακριά αλλά τρομερό φαγητό: Αυτό είναι το πιο αδικημένο ελληνικό νησί για διακοπές
- Σκύλος 90FM: Ποιος βρίσκεται πίσω από τον πιο καλτ ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.