Μενού
nosokomeio nea
Νοσοκομείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 13χρονη μαθήτρια που γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου. «Το κορίτσι είναι μια χαρά αυτή τη στιγμή», λέει ο πατέρας της 13χρονης και υποστηρίζει πως η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη. 

«Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι. Το μωρό είναι πολύ καλά», είπε στον ALPHA. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 13χρονη και η μητέρα νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται την Παρασκευή (6/10) να πάρουν εξιτήριο. 

«Μαζί πήγαμε στον γιατρό. Το κορίτσι μας δεν το μαλώσαμε και ούτε πρόκειται να το μαλώσουμε» είπε ο πατέρας της 13χρονης.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον πατέρα του νεογέννητου ή την οικογένειά του ο ίδιος απάντησε: «τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Δεν μας έχει πει η κόρη μου τίποτα. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, να πηγαίνει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά θα μεγαλώσω και αυτό». 

«Δεν φαινόταν η κοιλιά»

Όταν γέννησε «είχαμε χάσει τον κόσμο όλο και οι γιατροί και οι νοσοκόμες. Έπεσαν όλοι επάνω της». «Δεν ξέρω αν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Είχε παχύνει λίγο, δεν φαινόταν η κοιλιά», υποστήριξε. 

Ο παιδίατρος θεώρησε ότι κατάπιε φερμουάρ 

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Στο νοσοκομείο την εξέταζε παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια 1ης γυμνασίου του ήταν έγκυος.

Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να την ελέγξει. Ο παιδίατρος συμπέρανε πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορήγησε την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή, καθώς νόμιζε πως είχε καταπιεί φερμουάρ.

Το «φερμουάρ» που νόμιζε πως είδε ο παιδίατρος ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού! Η 13χρονη κοπέλα πήγε στην τουαλέτα όπου γέννησε το κοριτσάκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA