Μενού
emfyli via endooikogeneiaki viasmos
Έμφυλη βία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων επιβλήθηκε στον 40χρονο δράστη του σοβαρού ενδοοικογενειακού επεισοδίου στην Πάτρα, ο οποίος θα βρεθεί ξανά στα δικαστήρια στις 18 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσής του πήρε αναβολή λόγω απουσίας της παθούσας. Η 47χρονη πάντως βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το δικαστήριο, τονίζοντας ότι αφήνει τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η γυναίκα ανέφερε, για τις στιγμές που έζησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής:

«Κοιμόμουν, ήρθε και με ξύπνησε στις 3 τη νύχτα. Άρχισε να με χτυπάει και να ζητάει διάφορα πράγματα. Αναγκάστηκα, επειδή πέταγε έπιπλα και με χτύπαγε, να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω, καθώς εκείνος κάλυπτε την πόρτα και το άλλο παράθυρο. Ήταν από κάτω μια κοπελίτσα και με βοήθησε».

Η εκδοχή του κατηγορουμένου για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην Πάτρα

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε και πώς η διαφωνία του ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που είναι και το μοναδικό του εισόδημα και την οποία, κατά τον ισχυρισμό του, την είχε πάρει η 47χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA