Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα, όταν ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με το thebest.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της πλατείας Παπανδρέου, με τις αρχές να διερευνούν τα αίτια της πτώσης.
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.