Μενού
Ζευγάρι στο κρεβάτι
Ζευγάρι στο κρεβάτι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία 60χρονη βαθύπλουτη Αμερικανίδα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ενός 35χρονου σεφ από την Πάτρα ο οποίος την εξαπάτησε και της απέσπασε 465.000 ευρώ. 

Η γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα για να επενδύσει και σύμφωνα με την καταγγελία, της «πούλησε» έρωτα και της απέσπασε χρήματα. Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει πως στον λογαριασμό της υπάρχουν 25 εκατομμύρια ευρώ. 

«Είμαι Αμερικανίδα υπήκοος, μετά την επίσκεψή μου στην Ελλάδα, αποφάσισα να μείνω και να λάβω άδεια διαμονής μόνιμου επενδυτή. Ενώ βρισκόμουν σε αναζήτηση κατοικίας, γνώρισα τον καταγγελλόμενο με τον οποίο συνήψαμε συναισθηματικό δεσμό», είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. 

«Το καλοκαίρι του 2022 μου ζήτησε να χρηματοδοτήσω μια επιχείρηση που θα συμμετείχα ως συνέταιρος. Προς τα τέλη του καλοκαιριού 2022, ο συγκεκριμένος άνδρας άρχισε να γίνεται φορτικός να του καταβάλλω μεγάλα ποσά, πέραν των όσων είχα ήδη καταβάλλει για δήθεν αγορά εξοπλισμού, διαφήμιση, κλπ», συνέχισε. 

«Πήγαμε στην Αθήνα για να μου γνωρίσει φίλο του για τον οποίο μου είπε ότι είναι ο διευθύνων σύμβουλος της επιτυχημένης επιχείρησης. Πείστηκα και άρχισα να του δίνω τα χρήματα. Συνολικά μετέφερα το ποσό των 466.630,87 ευρώ», ισχυρίστηκε.

«Τον Ιανουάριο του 2023 άρχισα να του ζητώ επιτακτικά γιατί αυτή η επένδυση δεν προχωρά. Μάλιστα μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η επένδυσή μου και θα έπρεπε να καταθέσω άλλα 100.000 ευρώ. Αρνήθηκα να τους τα δώσω εφόσον κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ζήτησα στοιχεία της εταιρείας», κατήγγειλε.

«Τότε ο σύντροφός μου και ο φίλος του με απείλησαν πως αν δεν τους καταβάλω το υπόλοιπο ποσό των 100.000 ευρώ, θα στραφούν εναντίον μου δικαστικά να το διεκδικήσουν και αν δεν το κάνω θα χάσω όλα όσα έχω καταβάλλει γιατί δεν τήρησα τη συμφωνία. Και τότε τσακώθηκα με τον πρώτο, χωρίσαμε και μετακόμισα. Ζήτησα παραστατικά έγγραφα και μου έδειξε μια σελίδα στο Facebook», είπε. 

«Από τα μέσα Ιανουαρίου (2023) αποφεύγει να απαντά στα τηλέφωνά μου, υποστηρίζει ότι μετακόμισε στην Αθήνα και βρίσκεται σε αναζήτηση εργασίας και ότι θα μου επιστρέψει τα χρήματα. Έτσι ανακάλυψα ότι έχω πέσει θύμα απάτης και η υποτιθέμενη φίρμα καφέ... ήταν δημιούργημά τους για να με εξαπατήσουν», κατήγγειλε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA