Στη ΜΕΘ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο φοιτητής που διαγνώσθηκε στην Πάτρα με μηνιγγίτιδα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός παραμένει διασωληνωμένος, αλλά σε σταθερή κατάσταση.
Πρόκειται για φοιτητή από το Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών που εισήχθη την περασμένη Τετάρτη αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.
Ο φοιτητής υποβάλλεται σε ενδελεχείς εξετάσεις και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Τα μέτρα μετά το κρούσμα μηνιγγίτιδας
Όπως ενημέρωσε η αρμόδια αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Λένα Αλμπάνη, από το Ίδρυμα ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Μεταξύ άλλων, έγινε ιχνηλάτηση των στενών επαφών του φοιτητή, ενημέρωση για συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με τον ιό, χημειοπροφύλαξη στους συμφοιτητές του και τις στενές επαφές του και απολύμανση των χώρων στους οποίους κινήθηκε.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.