Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία 43χρονη στην Πάτρα από τον πρώην σύντροφό της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να νοσηλεύεται με εκτεταμένα τραύματα στην Εντατική.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη την Κυριακή (3/11) στην περιοχή της μαρίνας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.
Εκεί συναντήθηκε το ζευγάρι, ο διαπληκτισμός του οποίου γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν ο 49χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας με καταγωγή από το Αίγιο, την έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα η 43χρονη να χτυπήσει το κεφάλι της σε κράσπεδο.
Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου δίνει μάχη για την ζωή της, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.
Ο 49χρονος συνελήφθη, μετά απο αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας.
- Μίνα Καραμήτρου: Αποχαιρέτησε το OPEN - Οι ατάκες του Στραβελάκη για τη συνεργασία τους
- Τι προκαλεί τρόμο για τα ΑΙ γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη
- Νάντια Μπουλέ: Περικυκλωμένη από ψάρια - «Δεν πιστεύω να ήταν λαγοκέφαλοι;» τη ρώτησαν
- Oι millennials παίρνουν αποστάσεις από τους γονείς τους και υπάρχει λόγος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.