Μενού
Το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα
Το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Αρκετά ερωτήματα έχει προκαλέσει ο μυστήριος θάνατος της 26χρονης στην Πάτρα και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, να ζητά τη διενέργεια ΕΔΕ.

Μιλώντας στο Mega, ο σύντροφος της 26χρονης στην Πάτρα κατήγγειλε πως ο θάνατός της επήλθε από ιατρικά λάθη, καθώς η νεαρή γυναίκα είχε μεταφερθεί αρχικά με συμπτώματα κρίσης πανικού, όμως στη συνέχεια «ανέβασε» πυρετό.

«Το παιδί έφυγε από γιατρούς. Γιατί από τις επτά το απόγευμα την τελευταία ημέρα μέχρι τις 12-1 η ώρα δεν υπήρχε εφημερεύον γιατρός. Γιατρός, όχι εκπαιδευόμενος γιατρός» υπογράμμισε σχετικά ο σύντροφός της.

Πάτρα: Πήγε με συμπτώματα κρίσης πανικού

Περιγράφοντας το χρονικό της νοσηλείας, ο σύντροφος της 26χρονης στην Πάτρα σημείωσε πως μεταφέρθηκε αρχικά με συμπτώματα κρίσης πανικού και φαινόταν πως η κατάστασή της βελτιωνόταν συνεχώς, στο σημείο που ήταν έτοιμοι στο νοσοκομείο να της δώσουν εξιτήριο.

«Μπήκε με συμπτώματα κρίσης πανικού. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, της κάναμε εξετάσεις, ήταν όλα μία χαρά, δεν έδειχνε κάτι. Απλά θα κάτσουμε, μου λέει, 14 ημέρες μέσα και για παρακολούθηση, μην τυχόν και την ξαναπιάσει» συμπλήρωσε.

«Μετά μόλις τελείωσαν αυτά, λέμε δόξα σοι ο Θεός, θα βγούμε, θα πάμε σπίτι μας. Ανεβαίνει πυρετός, ξανακάνουμε πάλι εξετάσεις. Όλες τις εξετάσεις, έτσι; Από αιμάτωμα, όγκο στο κεφάλι, τα πάντα. Μού λένε «δεν είναι τίποτα. Απλά πρέπει να είναι από τις αντιβιώσεις που πίνει».

Πάτρα: Τι έδειξε η νεκροψία

Ο πυρετός δεν έπεφτε, της χορήγησαν παυσίπονα ωστόσο η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή και οι αρμόδιες Αρχές να διεξάγουν νεκροψία στη σορό της.

Το πόρισμα της νεκροψίας έδειξε πως αιτία θανάτου της 26χρονης ήταν η πλευρίτιδα, μία φλεγμονή στις μεμβράνες των πνευμόνων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA