Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μεταβαίνει σήμερα στην Πάτρα, έπειτα και από το νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας που εντοπίστηκε σε φοιτητή του πανεπιστημίου. Στους επιστήμονες επικρατεί έντονος προβληματισμός και στη φοιτητική κοινότητα μεγάλη αναστάτωση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 20χρονος φοιτητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το τρίτο κρούσμα μηνιγγίτιδας που εντοπίζεται σε φοιτητή του πανεπιστημίου Πατρών το τελευταίο διάστημα. Νωρίτερα είχαν νοσήσει μία 20χρονη φοιτήτρια, η οποία νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, αλλά και ένας πρωτοετής φοιτητής, ο οποίος είχε διασωληνωθεί.
- Ακόμα και 8,3 Ρίχτερ: Οι ισχυρότεροι σεισμοί στην Ελλάδα - Η τρομακτική λίστα Παπαδόπουλου
- Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πού βρίσκεται η μάχη ΠΑΣΟΚ - Καρυστιανού
- Βρέθηκε ο σωσίας του Νότη Σφακιανάκη και είναι γυμναστής - «Οι μαθητές μου ζητούν να ανεβάσουμε βίντεο»
- Πετράλωνα: Εντοπίστηκαν όλοι οι αγνοούμενοι - Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.