Ένας εκπαιδευτικός συνελήφθη στην Πάτρα, σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε, έπειτα από καταγγελία, δικογραφία για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας με κοινοποίηση γυμνών φωτογραφιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από καταγγελία γονέα 15χρονης μαθήτριας και ύστερα από εξέταση της τελευταίας, παρουσία παιδοψυχολόγου, συνελήφθη εκπαιδευτικός, ο οποίος χθες το πρωί, μέσα σε τάξη εκπαιδευτικού ιδρύματος, έδειξε στην μαθήτρια, φωτογραφίες από το κινητό του τηλέφωνο, που απεικόνιζαν γεννητικά όργανα ανήλικων παιδιών.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στην κατοχή κατηγορούμενου βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο εξήχθη το επίμαχο φωτογραφικό υλικό, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και ηλεκτρονικός υπολογιστής, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Σάσα Βεζένκοφ - Νικόλ Ελευθεριάδου: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.