Συναγερμός σήμανε στις Αρχές των Παξών, όταν ξέσπασε φωτιά σε ημερόπλοιο σκάφος, που πραγματοποιεί ημερήσιες κρουαζιέρες στη 13:00 το μεσημέρι, της Πέμπτης 11 Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να επεκταθεί και σε δεύτερο ελλιμενισμένο σκάφος, με τις αρμόδιες Αρχές να προχωρούν σε μεγάλη κινητοποίηση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από ημερόπλοιο το οποίο είχε ήδη αποβιβάσει τους επιβάτες του, καθώς είχε ολοκληρώσει την ημερήσια εκδρομή από την Πάργα προς τους Παξούς.
Όπως αναφέρει το Orange Press Agency, για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα επίγειες και θαλάσσιες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος.
Στο σημείο επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ την περιοχή προσεγγίζει ήδη ένα πλωτό σκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος τύπου RAFNAR.
Με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, για την ενίσχυση της επιχείρησης μεταβαίνει στο σημείο ένα επιπλέον πυροσβεστικό πλοιάριο.
Οι Λιμενικές Αρχές διενεργούν έρευνα ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα ενώ θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.