Στιγμές αγωνίας έζησε το βράδυ του Σαββάτου 62χρονος στον Πειραιά, όταν δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και τον έδεσαν προκειμένου να τον ληστέψουν.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο διαμερίσματος στην οδό Καραολή και Δημητρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Αφού μπήκαν στο εσωτερικό, ακινητοποίησαν τον 62χρονο ένοικο και τον έδεσαν στα χέρια και στα πόδια με σχοινί.
Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε.
- Πέντε εντυπωσιακές γυμνάστριες που γνωρίσαμε στα '90s μέσα από την τηλεόραση τότε και σήμερα
- Survivor: «Έχεις καμία σχέση με τον Λιάγκα;» - H ερώτηση του Λιανού που έφερε την πιο επική ατάκα για φέτος
- Πάνος Ρούτσι: «Γενική απεργία 27 με 28 Φλεβάρη, να τελειώνουμε με αυτή την κυβέρνηση»
- Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Η 19χρονη που ξεκλήρισε την οικογένειά της για να το σκάσει με τον παππού της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.