Συγκλονίζει βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη σύγκρουση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10) στον Πειραιά.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγχιάλου και Αγίου Δημητρίου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που προέβαλε ο ΣΚΑΙ, απεικονίζεται το ΙΧ που φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να συγκρούεται με τη μηχανή.
Η μηχανή από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης διέλυσε τζαμαρία καταστήματος και κολώνα φωτισμού. Ο 38χρονος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί η τροχαία Πειραιά.
Τροχαίο δυστύχημα στην Ηλιούπολη
Επίσης τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10), σημειώθηκε ακόμη ένα τροχαίο με νεκρό οδηγό μηχανής. Συγκεκριμένα, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στην Ηλιούπολη, 28χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε τον έλεγχο της μηχανής τους και προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο, στο κράσπεδο και σε ένα βαρέλι που ήταν τοποθετημένο μπροστά από κατάστημα.
Στο σημείο έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον νεαρό στον νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Νεκρός στην Εθνική Οδό
Αργά το βράδυ της Κυριακής (15/10), άνδρας που επιχείρησε να διασχίσει την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, παρασύρθηκε διαδοχικά από πολλά αυτοκίνητα.
Ο άνδρας διαμελίστηκε, και είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ήταν άνδρας η γυναίκα. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.