Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, όταν ξέσπασε φωτιά σε αγκυροβολημένα πολυτελή σκάφη.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον τρία γιοτ υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ ένα εξ αυτών καταστράφηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα σε παρακείμενα σκάφη, παρά τις προσπάθειες των συνεργείων πυρόσβεσης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά ξεκίνησε από ένα ξύλινο σκάφος και εξαπλώθηκε με ταχύτητα στα γειτονικά πολυτελή γιοτ.
Στο σημείο επιχείρησαν είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο, δίνοντας μάχη με τις φλόγες προκειμένου να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της πυρκαγιάς.
- Βίντεο από τα επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Λεκτική επίθεση σε δημοσιογράφο του Reader από τα ΜΑΤ
- Ελπίζω να το διαβάσουν αυτό τα δύο παιδιά που έσωσαν τη μητέρα μου από τα δακρυγόνα
- Χανιά: Οι αγρότες αναποδογύρισαν περιπολικό στο αεροδρόμιο - Δύο τραυματισμοί στις εντάσεις
- Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε το πόρισμα για τη φωτιά στο σπίτι του - Δεν ήταν εμπρηστική επίθεση
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.