Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, όταν ξέσπασε φωτιά σε αγκυροβολημένα πολυτελή σκάφη.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον τρία γιοτ υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ ένα εξ αυτών καταστράφηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα σε παρακείμενα σκάφη, παρά τις προσπάθειες των συνεργείων πυρόσβεσης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά ξεκίνησε από ένα ξύλινο σκάφος και εξαπλώθηκε με ταχύτητα στα γειτονικά πολυτελή γιοτ.
Στο σημείο επιχείρησαν είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο, δίνοντας μάχη με τις φλόγες προκειμένου να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της πυρκαγιάς.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.