Μενού
Αστυνομία στον Πειραιά
Έλεγχοι της αστυνομίας στον Πειραιά | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Διάρρηξη με τη μέθοδο του ριφιφί έλαβε χώρα στον Πειραιά, με τη λεία, όπως αναφέρει το Mega, να εκτιμάται στα 200.000 ευρώ και σε τρία πανάκριβα ρολόγια, η συνολική αξία των οποίων αγγίζει τα 110.000 ευρώ.

Η διάρρηξη στον Πειραιά ήταν κινηματογραφικός, καθώς οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου από τη δίπλα πολυκατοικία, η οποία είναι εγκαταλελειμμένη. Σύμφωνα με το Mega, οι ληστές κατάφεραν να μπουν μέσα, να ανέβουν στον τρίτο όροφο και στη συνέχεια άνοιξαν άνοικτο διαμέρισμα που γειτνίαζε με τον «στόχο».

Εκεί, λοιπόν, με ειδικά εργαλεία άνοιξαν –με ειδικά εργαλεία– να ανοίξουν τρύπα στο άδειο διαμέρισμα, και αφού εισήλθαν στο διπλανό και τα έκαναν άνω κάτω, βρήκαν στον πάτο της ντουλάπας ένα χρηματοκιβώτιο, όπου ήταν κρυμμένα τα χρήματα και τα τρία ρολόγια.

Η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, στις 18:00 συγκεκριμένα, όταν δεν ήταν κανείς μέσα στο διαμέρισμα, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως είχαν πρότερη ενημέρωση πριν κινηθούν.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA