Πειθαρχικός έλεγχος άρχισε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για τρεις εν ενεργεία στρατιώτες, ένας εκ των οποίων δόκιμος.
Η έρευνα διεξάγεται, καθώς οι έφεδροι συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις του ΚΚΕ, όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.
Στρατιωτικές πήγες υπογράμμισαν στην ΕΡΤ ότι «παραβιάστηκαν ο στρατιωτικοί κανονισμοί για αυτό και διεξάγεται πειθαρχικός έλεγχος».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.