Ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου κρίθηκε 24χρονος, ο οποίος καταδιάστηκε, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, σε συνολική κάθειρξη 13 ετών.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και βιασμό, κατ' εξακολούθηση, ενώ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με όρους ενόψει του Εφετείου.
Η σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανηλίκου
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2018-2020 σε περιοχή της Πέλλας.
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, όταν ο κατηγορούμενος, ο οποίος τότε δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, κάλεσε τον 12χρονο συγχωριανό του στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι.
Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γονείς του έλειπαν σε γεωργικές εργασίες, με τη χρήση σωματικής βίας τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, άλλοτε στο σπίτι του κατηγορούμενου κι άλλοτε στα χωράφια των γονιών του, όπου τον συναντούσε.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορά σε Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Επαγγελματικού Λυκείου, όπου φοιτούσε ο ανήλικος, κι ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια καταγγελία σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.