Αν έπρεπε να διαλέξουμε την καλύτερη εποχή για βόλτες στο δάσος, αυτή ασυζητητί θα ήταν το φθινόπωρο.
Τα χρυσαφένια τοπία των βουνών, τα μονοπάτια με τα πεσμένα φύλλα, η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και το κελάρυσμα των τρεχούμενων νερών στήνουν το καλύτερο αγχολυτικό σκηνικό για όσους θέλουν να γίνουν ένα με τη φύση.
Από την Πελοπόννησο μέχρι την Ήπειρο και τη Μακεδονία, πανέμορφα δάση της Ελλάδας μάς περιμένουν αυτή την εποχή για ατελείωτες βόλτες, πεζοπορίες και άλλες δραστηριότητες στη φύση.
Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr
- Μαζωνάκης: Τι ισχυρίζονται οι γιατροί για τους ελέγχους του ΙΣΑ - «Μου έλεγαν θα πάθω καρκίνο», καταγγέλλουν ασθενείς
- Ρωγμές στους τοίχους, κτίρια που βυθίζονται: Η πόλη της Ευρώπης που «παραμορφώθηκε» ξαφνικά το καλοκαίρι
- Πένθος για την Όλγα Φαρμάκη: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
- Εκτροχιάστηκε τρένο με 180 επιβάτες στη Γαλλία: Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.