Μενού
Φωτοβολίδα
Φωτοβολίδα σε αγώνα ποδοσφαίρου | EUROKINISSI / ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ
  • Α-
  • Α+

Ληστείες σε μαρίνες που ενδέχεται να συνδέονται με την επίθεση χούλιγκανς στου Ρέντη εξετάζουν οι Αρχές. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έκαναν πλιάτσικο σε σκάφη στις Τζιτζιφιές και πήραν μόνο τις ναυτικές φωτοβολίδες. 

Σύμφωνα με το MEGA, οι δράστες άφησαν πίσω τους εργαλεία, ρούχα, λάπτοπ και άλλα αντικείμενα αξίας παίρνοντας μόνο ναυτικές φωτοβολίδες από σκάφη στη μαρίνα «Δ» στις Τζιτζιφιές. 

Οι δράστες, όπως δείχνει η αυτοψία του Live News στο σημείο, πήραν τα σκάφη που ήταν αραγμένα στη μαρίνα με τη σειρά. Όπως λένε οι ιδιοκτήτες, έψαξαν, βρήκαν και πήραν τις ναυτικές φωτοβολίδες που υπήρχαν μέσα σε ντουλάπια, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με ιδιοκτήτες σκαφών, οι δράστες χτύπησαν τρεις φορές από τις αρχές του μήνα και η μαρίνα δεν έχει κάμερες. Συγκεκριμένα, οι ληστείες έγιναν στις 4, στις 5 και στις 6 Δεκεμβρίου, πάντα μεταμεσονύχτιες ώρες. Υπενθυμίζεται πως τα επεισόδια στου Ρέντη έγιναν στις 7 Δεκεμβρίου

Ποιοι και γιατί ήθελαν τις ναυτικές φωτοβολίδες στα χέρια τους; Γιατί μπήκαν 3 φορές στη διαδικασία να κάνουν καταδρομικές επιθέσεις στο σημείο; Γιατί ήθελαν να φύγουν με όσο το δυνατόν περισσότερες από τη μαρίνα «Δ» στις Τζιτζιφιές; Είναι ορισμένα από τα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και οι ιδιοκτήτες των σκαφών σκέφτονται τις τελευταίες μέρες το κόστος των ζημιών, αφού όπως τονίζουν δεν έχουν να περιμένουν αποζημιώσεις. Όπως λένε, τα σκάφη τους, χωρίς ναυτικές φωτοβολίδες, απαγορεύεται να ταξιδέψουν.

«Πήραν μόνο τις φωτοβολίδες. Υπήρχαν μέσα στα σκάφη πράγματα αξίας, που ούτε καν τα πειράξανε. Αυτό έγινε το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου, το ανακάλυψα στις 09:00 το πρωί της επόμενης ημέρας», είπε στο MEGA ιδιοκτήτης σκάφους.

Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες έχουν δώσει κατάθεση στην αστυνομία και περιμένουν να μάθουν την άγνωστη αλήθεια. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, οι ιδιοκτήτες των σκαφών ολοκληρώνουν τον απολογισμό της καταστροφής και αυτές οι εικόνες, πυροδοτούν συζητήσεις και σενάρια για τη σκοπιμότητα των καταδρομικών επιθέσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA