Σκληρή μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας δίνει ένας συνταξιούχος αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη, από τότε που έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο με καθυστέρηση ενός χρόνου, ενώ είχε κάνει επέμβαση στο 424 για σκωληκοειδίτιδα.
Ο πρώην αστυνομικός με δυσκολία κατάφερε να μιλήσει έστω και τηλεφωνικά στην ΕΡΤ, και να περιγράψει το δράμα, που βιώνει αυτός αλλά και η οικογένεια του.
Η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια και στο εδώλιο του στρατοδικείου Θεσσαλονίκης κάθισε ο θεράπων ιατρός του πρώην αστυνομικού. Οι νομικοί εκπρόσωποι του 56χρονου γιατρού ζητούν να μπει στο κάδρο των ευθυνών μεταξύ άλλων ο τέως διοικητής του νοσοκομείου.
Η υπόθεση αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2026.
- TikToker διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ: Επέλεξε υποβοηθούμενη ευθανασία στα 49 και κατέγραψε τις τελευταίες μέρες
- Δύο ανερχόμενα νησιά που μπήκαν στο ραντάρ του ελληνικού καλοκαιριού
- Τσουβέλας: «Οι φωτογραφίες αδικούν την Εύα, δεν έχει φωτογένεια - Λες κι εγώ είμαι ο Μπραντ Πιτ»
- Το γνωστό φαγητό ξενύχτηδων που ακρίβυνε αστρονομικά το 1989
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.