Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα, καθώς ένα κορίτσι δύο ετών εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της.
Το κοριτσάκι, φέρεται να είχε κλειδωθεί μέσα καθώς είχαν μπλοκάρει τα κλειδιά της μητέρας του.
Στο σημείο, σύμφωνα με το tempo24.news, έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική, και οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες. Έτσι, έσπασαν το παράθυρο με προσοχή, για να μην τραυματιστεί το παιδί και το έβγαλαν σώο παραδίδοντάς το στην έντρομη μητέρα του.
- Η ατάκα Άδωνι για Σαμαρά που δεν ενθουσίασε, οι περιοδείες και η απόφαση της Πόπης
- Οι θρυλικοί ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν ποτέ να σηκώσουν Μουντιάλ
- «Ευταξία, φυσική κατάσταση»: Η αγγελία που ζητάει σερβιτόρο με 98 δεξιότητες κάτι λέει για τον ελληνικό τουρισμό
- Γιώργος Λαγογιάννης: Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο γνωστός μουσικός της ελληνικής ροκ και blues σκηνής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.