Μενού
skilos_reader
  • Α-
  • Α+

Περιστατικό εγκατάλειψης 10 κουταβιών σε χωράφι στο Ηράκλειο, στο Αρκαλοχώρι συγκεκριμένα, κατήγγειλε η φιλοζωική οργάνωση «Φίλοι των Ζώων - Μινώα Πεδιάδας» με ανάρτησή της στο Facebook.

Όπως αναφέρει η ομάδα, τα μικρά σκυλάκια στο Ηράκλειο είναι μόλις λίγων ημερών, προσθέτοντας πως «δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής».

«Νέα εγκατάλειψη στο Αρκαλοχώρι. Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι. Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών!» σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Ηράκλειο: Η ανάρτηση για την εγκατάλειψη

«Νέα εγκατάλειψη στο Αρκαλοχώρι! Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι! Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών!

Δέκα κουτάβια αναζητούν φιλοξενία άμεσα!! Δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής! Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν!!Οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ !! Παρακαλώ κοινοποιήσετε  για να τα σώσουμε!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA