Περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) στην Κοζάνη, με έναν 20χρονο να συλλαμβάνεται από τις Αρχές καθώς φέρεται να επιτέθηκε –με χτυπήματα– στη 17χρονη φίλη του.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, το συμβάν έγινε κοντά στη ΖΕΠ Κοζάνης, ενώ η 17χρονη μετά τα άγρια χτυπήματα του 20χρονου, μετέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο 20χρονος μέχρι το πρωί της Κυριακής κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης και συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.