Μενού
Κλειστό σχολείο στο Περιστέρι
Λουκέτο σε σχολείο στο Περιστέρι | EUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
  • Α-
  • Α+

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 17χρονος μαθητής από περισσότερους από 10 μαθητές έξω από σχολείο στο Περιστέρι το πρωί της Δευτέρας (12/2), με τα υπόλοιπα παιδιά να περιγράφουν στο Star το σκηνικό βίας.

«Ο συμμαθητής μου βγήκε από το σχολείο, κατέβαινε, και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο, το Γενικό Λύκειο. Του την μπήκαν 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν τη μύτη» είπε συμμαθητής τους 17χρονου στο Περιστέρι.

«Την ώρα που έγινε το σκηνικό, είχαν σκαρφαλώσει μαθητές από Γενικό Λύκειο στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο. Στο βίντεο φαίνεται που τρώει ξύλο το παιδί.
Τότε, πηγαίνει ο κολλητός του, τον τραβάει, τον πιάνει και τρέχουν προς τα κάτω. Του είπαν να τρέξουν προς τα κάτω, για να μην φάνει ξύλο» συνέχισε άλλος συμμαθητής του 17χρονου.

Περιστέρι: Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ανήλικος πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τους μαθητές από το διπλανό σχολείο στο Περιστέρι, ωστόσο περισσότερο από δέκα άτομα τον προσέγγισαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα έξω από το 7ο και 10ο Λύκειο, στην οδό Ιωαννίνων στο Περιστέρι. Οι ανήλικοι επιτέθηκαν απρόκλητα στον 17χρονο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές, προκαλώντας του τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα του.

Το αγόρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μετέβηκαν στο σχολείο όπου αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό υπέδειξαν ορισμένους δράστες της επίθεσης εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν τέσσερις και προσήχθησαν. Στο ΑΤ Περιστερίου προσήλθε και ο 17χρονος συνοδευόμενος από τον πατέρα του, υποβάλλοντας μήνυση.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών, στην οποία θα παρουσιαστούν οι προσαχθέντες και οι γονείς τους, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ανήλικων δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA