Πέθανε ο ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Βύρων Σιδέρης, όπως έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται:
«Ενας ακόμα ηθοποιός μας απο τα παλιά, ενας πετυχημένος τυπίστας του παλιου ελληνικου κινηματογράφου ο Βυρων Σεραιδάρης η Σιδερης η Σέρης όπως αναφέρεται σε τιτλους ταινιών, εφυγε απο την ζωή χθες μετα απο 2 χρονων περιπέτειες με την υγεια του..
Υπηρξε και καθηγητής υποκριτικης σε Δραματικες Σχολές και κυρια στην Σχολή του Πειραικου Συνδεσμου. απο το 2008 ως το 2016. Αύριο στις 11 από το κοιμητήριο Ζωγράφου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία».
- Τέλος εποχής: Τελευταία ημέρα για το Notos στην Αιόλου και Σταδίου - Γιατί μπαίνει «λουκέτο»
- «Αρπάχτηκαν» Παπακωστοπούλου - Κυρανάκης για τα τρένα: «Τα παιδιά μας είναι ασφαλή;» - «Άκουσα να λέτε χοντράδες»
- Τα φώτα στο υπουργείο Οικονομικών τα μεσάνυχτα, η γκρίνια στην επαρχία για ΕΛΑΣ και τα τραπέζια της ΔΕΘ
- Φρίκη στην Κυψέλη: Βρέθηκαν σημάδια στην πλάτη του βρέφους - Κατασχέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα και κάμερες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.