Πέθανε σήμερα το πρωί (5/10) σε ηλικία 89 ετών, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νομικός Γιώργος Πρασιανάκης.
Είχε γεννηθεί στη Χρυσαυγή Χανίων το 1936 και σπούδασε στη Νομική Σχολή της Αθήνας.
Μέλος της Νεολαίας του Κόμματος των Φιλελευθέρων και στέλεχος της Ένωσης Κέντρου, στη διάρκεια της δικτατορίας συνελήφθη και αντιμετώπισε διώξεις για την αντιστασιακή του δράση.
Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του και το 1974 πολιτεύτηκε στην Αθήνα.
Διατέλεσε μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και άσκησε καθήκοντα γενικού διευθυντή και προέδρου στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι θα πουν την Τρίτη στις 16:00 στον τόπο καταγωγής του τη Χρυσαυγή.
Με πληροφορίες από Χανιώτικα Νέα
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.