Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Τομέα Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Επιμελητήριο Ηλείας, Μεγακλής Σολωμός, όπως αναφέρουν σχετικά πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Μεγακλής Σολωμός, σύμφωνα με το patrisnews.com, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της αγροδιατροφής καθώς ήταν ιδιοκτήτης επιχείρησης παραγωγής τουρσιών με έδρα την ευρύτερη περιοχή.
Ο Μεγακλής Σολωμός διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης,στην Ηλεία, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.