Πέθανε σε ηλικία 55 ετών το στέλεχος της ΕΡΤ, Ζέφη Τσουκαλά, με τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, με συγκινητική του ανακοίνωση, να την αποχαιρετά.
«Η ΕΡΤ αποχαιρετά τη Ζέφη Τσουκαλά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Η Ζέφη Τσουκαλά προσέφερε τις υπηρεσίες της στην ΕΡΤ από το 1988 και εργάστηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας, στις Διευθύνσεις Προβολής Κοινοβουλευτικού Έργου, Νομικών Υπηρεσιών και Διεθνών Σχέσεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2018, ανέλαβε τα καθήκοντα της προϊσταμένης του Γραφείου του γενικού διευθυντή Προγράμματος».
«Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους της» καταλήγει η ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης.
- Μέχρι και 6.000 ευρώ: Αυτά είναι τα παλιά βινύλια «του πατέρα» που σήμερα κοστίζουν χρυσά
- Μοντέλο του OnlyFans συναντιέται τετ-α-τετ με θαυμαστή που της έδωσε 100 χιλ. ευρώ και φεύγει στο 5λεπτο
- Τι είναι τα «κεφαλάρια» και γιατί έχει βουίξει όλο το ελληνικό TikTok
- Υποψήφια του Dragon's Den εξηγεί γιατί δεν πήρε ούτε ευρώ από το παιχνίδι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.