Θύμα απόπειρας βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 53χρονη στα Πετράλωνα, από τον ιδιοκτήτη σπιτιού στον οποίο πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και το καθάριζε.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύων νοσοκομείο λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχθεί προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις αλλά και να της παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ο άνδρας συνελήφθη.
Η 53χρονη εργάζονταν ως καθαρίστρια στο σπίτι του 53χρονου και σύμφωνα με την καταγγελία, κάποια στιγμή αυτός έγινε επιθετικός, όρμηξε πάνω της, τη χτύπησε, άρχισε να της σκίζει τα ρούχα και επιχείρησε να τη βιάσει.
Η γυναίκα αντιστάθηκε, μπόρεσε να φύγει από το σπίτι και εν συνεχεία ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και για σωματικές βλάβες σε βάρος της καταγγέλουσας.
Ο δράστης έλαβε προθεσμία και απολογείται αύριο στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανακριτή.
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Ολυμπιακός - Μονακό, Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αρχίζουν τα πλέι οφ στην Euroleague
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.