Μενού
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα
Αντριάνα Σκλεναρίκοβα | AP / Vianney Le Caer
  • Α-
  • Α+

Σοκάρει με μία νέα αποκάλυψη στις σελίδες της αυτοβιογραφίας της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, αποκαλύπτοντας πώς έχει πέσει θύμα απόπειρας βιασμού από Γάλλο σκηνοθέτη, κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης.

Όπως γράφει το dayFREURO, το διάσημο μοντέλο συμπεριέλαβε αυτές τις αποκαλύψεις στο αυτοβιογραφικό της βιβλίο που εξέδωσε αυτή την εβδομάδα, ισχυριζόμενη ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού το 2010, από έναν γνωστό Γάλλο σκηνοθέτη, με επιτυχημένα φιλμ στο ενεργητικό του.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα, όπως διατείνεται, στην κατοικία του λεγόμενου, κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνάντησης: «Ήμουν αρκετά αφελής για να μην είμαι καχύποπτη...Χτυπάω το κουδούνι της πόρτας του. Ο σκηνοθέτης, που έχει ήδη αρκετές ταινίες στο ενεργητικό του, με καλωσορίζει με χαμόγελο, με καλεί να μπω και να καθίσω».

«Ένιωσα το σάλιο του στο πρόσωπό μου»

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα εξηγεί στη συνέχεια ότι μετά από μια σύντομη συζήτηση, ο άνδρας την πλησίασε βάζοντας το χέρι του στο γόνατό της πριν πέσει βάναυσα πάνω της «φιλώντας τη βίαια».

«Ένιωσα το σάλιο του στο πρόσωπό μου και στο στήθος μου», εκμυστηρεύεται το μοντέλο. «Ήμουν 35 χρονών και βρήκα τη δύναμη που απαιτείται για να πολεμήσω αυτό το αρπακτικό και να δραπετεύσω».

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι έχει συναντήσει τον φερόμενο ως επιτιθέμενο σε ένα εστιατόριο λίγο καιρό αργότερα. Τότε την είχε πλησιάσει «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

«Τολμάει να με χαιρετήσει μπροστά στον άντρα μου, με όλη την προστυχιά του, παρόλο που προσπάθησε να με βιάσει τόσο πρόσφατα. Κρατήθηκα, αν και βαθιά μέσα μου ούρλιαζα με όλη μου τη δύναμη».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA