Μενού
petralona.jpg
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην έξωση οικογένειας αναπήρων από σπίτι στα Άνω Πετράλωνα. | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Εκατοντάδες απλοί πολίτες, σωματεία, φορείς και αλληλέγγυοι βρέθηκαν και το απόγευμα της Τρίτης (19/12) στα Άνω Πετράλωνα, τη γειτονιά της Αθήνας όπου γίνεται έξωση οικογένειας ΑμεΑ.

Νωρίτερα, το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΜΑΤ ακόμα και ΟΠΚΕ επιτέθηκαν κατά του κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί για να αποτρέψει την έξωση, σύμφωνα με το 902.gr.

6064663.jpg
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Οι διαδηλωτές φώναζαν «Έξω τα κοράκια από τις γειτονιές μας» και «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Μάλιστα, υπήρχε πανό με το οποίο γίνεται έκκληση για «Στοπ στη βαρβαρότητα».

petralona2
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Πετράλωνα: Σοβαρά προβλήματα υγείας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μια 74χρονη μητέρα και ο 58χρονος γιος της που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, έχασαν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό το 2022 για μη εξυπηρετούμενο δάνειο.

petralona 3
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Το Open μετέδωσε ότι είναι η τέταρτη φορά που επιχειρείται να τους γίνει έξωση.

petralona 4
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν από το πρωί στη συμβολή των οδών Τιμοδήμου και Καλλισθένους και προκάλεσαν την οργή των διαδηλωτών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA