Μενού
Ο Νίκος Πλακιάς
Ο Νίκος Πλακιάς σε εκδήλωση για τα Τέμπη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κριτική στην πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, που ζήτησε ο Σύλλογος «Τέμπη 2023» για τον Κώστα Καραμανλή, και έγινε δεκτή από μία σειρά κομμάτων της αντιπολίτευσης, άσκησε με ανάρτηση στα social media ο Νίκος Πλακιάς.

Ο Νίκος Πλακιάς, μεταξύ άλλων, ανάρτησε μία φωτογραφία από τον πρώην πρωθυπουργό να ψηφίζει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη Βουλή και ανέφερε: «Το αποτέλεσμα της προανακριτικής που ζήτησε ο Σύλλογος και την κάνανε δεκτή τα κόμματα της ΝΙΚΗΣ της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι η παρακάτω φωτογραφία. Ο δολοφόνος των ΤΕΜΠΩΝ να ψηφίζει αν είναι ένοχος ή αθώος!!!».

«Καλό καλοκαίρι ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ελπίζω κάποτε να καταλάβετε τι έγινε ; όταν θα ζητάτε να αποδοθούν ευθύνες την ώρα των δικαστηρίων σε πολιτικά πρόσωπα, κρατήστε αυτήν τη φωτογραφία στο μυαλό σας και ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτήν» έγραψε ακόμη ο Νίκος Πλακιάς.

Νίκος Πλακιάς: Η ανάρτηση για τον Κώστα Καραμανλή

«Το αποτέλεσμα της προανακριτικής που ζήτησε ο Σύλλογος και την κάνανε δεκτή τα κόμματα της ΝΙΚΗΣ της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι η παρακάτω φωτογραφία 

Ο δολοφόνος των ΤΕΜΠΩΝ να ψηφίζει αν είναι ένοχος ή αθώος !!!

Καλό καλοκαίρι ΕΛΛΗΝΕΣ !!!ελπίζω κάποτε να καταλάβετε τι έγινε ; όταν θα ζητάτε να αποδοθούν ευθύνες την ώρα των δικαστηρίων σε πολιτικά πρόσωπα , κρατήστε αυτήν την φωτογραφία στο μυαλό σας και ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτήν .

Αθώοι όλοι και όχι μόνο τώρα .

Αλλά !!! Και όταν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό δεν θα μπορέσει ποτέ να δικαστεί ξανά για τα αδικήματα αυτά που τον οδήγησαν στην δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...