Χρησιμοποιώντας τα ίδια τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ανάρτηση του 2018 όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας και θείος των τριών κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, ζήτησε να μην «κλείσει η Προανακριτική Επιτροπή χωρίς να έρθουν όλα στο φως».
Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρεται στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Χρήστο Τριαντόπουλο, η οποία θα συνεδριάσει άλλη μία φορά καθώς ο πρώην υφυπουργός ζήτησε την παραπομπή του απευθείας στο Δικαστικό Συμβούλιο.
«Όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία και δούμε ποια πολιτικά πρόσωπα και πόσα περιέχονται σε αυτήν τότε να οδηγηθούν όλα αυτά μαζί σε μια προανακριτική» ανέφερε, επίσης, ο Νίκος Πλακιάς.
Νίκος Πλακιάς: Η ανάρτηση για την Προανακριτική
«Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, μην τολμήσετε να κλείσετε την Προανακριτική Επιτροπή χωρίς να έρθουν όλα στο φως.
Δικαιοσύνη με κατασκευασμένα κατηγορητήρια δεν υπάρχει σε καμία Δημοκρατία.
Οι μάρτυρες πρέπει να καταθέσουν ενώπιον της Επιτροπής και κατά αντιπαράσταση με τους εγκαλουμένους πολιτικούς.
Τα λόγια είναι του Πρωθυπουργού στο σκάνδαλο NOVARTIS.
Εγώ συνεχίζω να είμαι κατά οποιασδήποτε προανακριτικής τώρα.
Όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία και δούμε ποια πολιτικά πρόσωπα και πόσα περιέχονται σε αυτήν τότε να οδηγηθούν όλα αυτά μαζί σε μια προανακριτική.»
- Καλλιθέα: Ο αυτόπτης που έκανε ΚΑΡΠΑ στο κοριτσάκι περιγράφει τη στιγμή - «Προσπαθούσαν με λάθος τρόπο»
- Αστυνομικοί στο θέατρο εν ώρα παράστασης – Η αντίδραση Χειλάκη και Μαξίμου
- Ακίνητα: Ποια περιοχή της Αττικής «εκτοξεύτηκε» σε ζήτηση - Ραγδαία άνοδος για συνοικία έκπληξη
- Η διαφήμιση με τη Serena Williams στο ημίχρονο του Super Bowl που εξόργισε εκατομμύρια θεατές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.