Μενού
πλακιασ
Ο Νίκος Πλακιάς | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αισιόδοξα και με θέρμη σχολίασε ο Νίκος Πλακιάς τη μαζική απόκριση των Ελλήνων στο κάλεσμα συγκεντρώσεων για τα Τέμπη, που είδε χθες (26/1) μία λαοθάλασσα να πλημμυρίζει τους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων.

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις, ο κ. Πλακιάς, εκ των συγγενών των θυμάτων του εγκληματικού δυστυχήματος, έγραψε στο Twitter: «Γυρίζοντας σπίτι μου τα συναισθήματα πολλά. Υπερηφάνεια για όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας».

«Συναισθηματικά πιο δυνατά από ποτέ. Ήμουν από σίδερο. Σήμερα ατσαλώθηκα και εγώ και όλες οι οικογένειες που είμασταν εκεί . Ατσαλώθηκα με την κόρη μου στην Κέρκυρα», συμπλήρωσε.

Πλακιάς: «Πλέον είμαι σίγουρος, θα νικήσουμε»

Ο Νίκος Πλακιάς είδε στο αχανές, ενωμένο πλήθος τη δικαίωση του αγώνα των συγγενών για δικαιοσύνη. «Ένιωθα την παρουσία των κοριτσιών μου σε κάθε βήμα μου . Πλέον είμαι σίγουρος. Θα νικήσουμε», έγραψε.

«Θα νικήσουμε γιατί με εσάς δίπλα μας δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Άλλοι πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται. Το να πω ευχαριστώ είναι το λιγότερο. Οι άνθρωποι μας , τα παιδιά μας, οι γονείς οι σύζυγοι, τα αδέρφια, νιώσαν τόσο υπερήφανοι που μετά από δύο χρόνια δεν τους ξεχάσατε».

Και τόνισε: «Συνεχίζουμε, δεν θα σταματήσουμε στις εφήμερες στιγμές χαράς. Πλησιάζουμε στην ΑΡΧΗ του ΤΕΛΟΥΣ. Εκεί θα σας χρειαστούμε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Στα δικαστήρια, εκεί θα δοθεί ο ύστατος αγώνας, εκεί θα έρθει η ΔΙΚΑΙΩΣΗ».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...