Ακινητοποιήθηκε σήμερα (09/07) στις 14:32 η αμαξοστοιχία 1596 που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα- Θεσσαλονίκη, κοντά στο Πλατύ, λόγω τεχνικού προβλήματος.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, στο σημείο μετέβη εφεδρική μηχανή στις 15:53 και το τρένο προωθείται στον τελικό του προορισμό ενώ διερευνώνται τα αίτια της βλάβης.
«Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας, εφαρμόζοντας άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, φρόντισε για την ασφάλεια των 48 επιβατών και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της ταλαιπωρίας τους», σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.