H κακοκαιρία Atena είναι παρελθόν και προ των πυλών βρίσκεται πλέον η κακοκαιρία Boris με κύρια χαρακτηριστικά της, τις δυνατές καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 6-8 βαθμών κυρίως το Σαββατοκύριακο.
Στο επίκεντρο της νέας κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί ξανά η Δυτική Ελλάδα, το Κιλκίς και οι Σέρρες.
Αναλυτικά η ανάρτηση Τσατραφύλλια:
«Η Ιταλική κακοκαιρία "Boris" θα επηρεάσει και τη χώρα μας με τα εξής φαινόμενα:
- Παρασκευή 13-9-2024 (από προμεσημβρινές ώρες): Ισχυρές καταιγίδες που δυνητικά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε Κέρκυρα, Παξοί-Αντιπαξοι, Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα, Κιλκίς, Σέρρες.
- Παρασκευή -Σάββατο: Πολλοί ισχυροί δυτικοί - νοτιοδυτικοί άνεμοι (7-8 bf ) που θα προκαλέσουν αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς.
- Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 6-8 βαθμούς (κυρίως Σάββατο-Κυριακή)»
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.