Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Μονομελές Αυτόφωρο οδηγήθηκε να δικαστεί η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.

Είχε προηγηθεί μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου σε βάρος της και σε βάρος του δικηγόρου που την συνόδευε όταν πήγαν χθες το βραδυ στο σπίτι της γυναίκας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ποινικολόγο.

Επιπλέον, η Εισαγγελία απέστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειες σχετικά με τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, καθώς και στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση του ξυλοδαρμού.

Η ανακρίτρια αφού μελετήσει το φάκελο θα αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο μετά την απολογία του κι αν ναι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Απόστολου Λύτρα.

Σύμφωνα με το Mega, μετά από μήνυση της νυν συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο ΑΤ Παλλήνης, για αποστολή μηνυμάτων προς την ίδια, ο δικηγόρος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας

Κατά τις ίδιες πηγές, φαίνεται πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, που περιλαμβάνουν την επικοινωνία με το θύμα της επίθεσης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 37χρονης τα μηνύματα είχαν απειλητικό χαρακτήρα.

Η αστυνομία τον αναζητεί, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και άνδρες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στην διεύθυνση που είχε δηλώσει ότι θα μένει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ωστόσο ο ποινικολόγος δεν εντοπίστηκε στο σημείο και άρχισαν οι διαδικασίες για το αυτόφωρο, σύμφωνα με το Mega.

Πάντως, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο ίδιος ο Απόστολος Λύτρας θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση της πρώην συζύγου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA