Θρήνος επικρατεί για τον αστυνομικό και τη γυναίκα του που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο με μηχανή, στο Σχηματάρι, την ώρα που νεότερες πληροφορίες για το πώς σημειώθηκε η τραγωδία έρχονται στη δημοσιότητα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, 500 μέτρα πριν το Σχηματάρι η μπαγκαζιέρα ΙΧ που προπορευόταν έφυγε από τον ουρανό του αυτοκινήτου, και χτύπησε τη μηχανή, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους
Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής όταν ο αστυνομικός υποδιευθυντής μαζί με τη σύζυγό του κατευθύνονταν προς την Αθήνα.
Ο οδηγός της μηχανής μάταια προσπάθησε να αποφύγει τη μπαγκαζιέρα, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να πέσει με ταχύτητα πάνω στα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και να επέλθει ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο αναβατών.
Ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.